Tuttuja sijaisia varhaiskasvatukseen

Vantaalla palkataan pitkäaikaisia kiertäviä sijaisia! Onpa hienoa huomata, että tekemämme työ kantaa hedelmää. Viime…

Posted by Siri Ahokas on Tuesday, 11 December 2018

Jos sijaisia ei saada varhaiskasvatukseen tai sijaiset vaihtuvat jatkuvasti, ei lapsen edun mukainen turvallisuus tai pedagoginen laatu toteudu. Tällaisessa tilanteessa paikalla oleva henkilöstö kuormittuu ja sairastuvuus lisääntyy entisestään. Kaupungin tehtävä on huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tuottaa laadukasta varhaiskasvatuspalvelua kaupunkilaisilleen.

Teimme valtuustoaloitteen sisäisten sijaisten palkkaamiseksi. Kaupunki otti koppia, tuunasi ideaa ja järjesti kokeilun sijaistarpeeltaan kaupungin suurimmalle alueelle. Odotan mielenkiinnolla kokeilun tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *